Start de dialoog over gewicht

Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Overgewicht & Obesitas (NVOO). Wij zijn een officiële vereniging die zich inzet voor de vertegenwoordiging en belangenbehartiging van mensen met overgewicht en obesitas in Nederland. Word lid en sluit je aan bij onze community!

facecover-roodbg.jpg

Vrijdag 03 februari • 18:00 - 21:00

Eerste O-buddy avond!

Op vrijdag 3 februari organiseren we de allereerste O-buddy avond in Brasserie Park in Leiderdorp van 19:00-22:00 uur. Op deze avond ontmoeten we elkaar onder het genot van een drankje of kopje thee. Het gaat met name om kennis maken met elkaar, luisteren naar elkaars persoonlijke verhaal en jouw O-buddy te vinden! Alle leden van de NVOO zijn welkom! Heb jij overgewicht of obesitas maar ben je nog niet officieel lid? Voel je zeker welkom op deze avond! Heb jij een bijzonder verhaal die je graag deze avond wil delen? Laat het ons weten! Wij verzorgen de drankjes en kleine bites. Aanmelden is gratis. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar: info@nvoo.nl met onderwerp 'aanmelding o-buddy avond 03-02-2023'

Bekijk event

Meng je in het gesprek

Wil je graag meepraten? Heb je een vraag? Wil je graag jouw verhaal met anderen delen? Meng je dan in het gesprek! Op ons sociaal platform komen al onze leden samen. De community is een veilige omgeving waar je in de groep of privé met elkaar kunt praten.

#behandeling

Ik overweeg een operatie. Heeft er iemand ervaring met bariatrie?

Anoniem

#gezondeten

Wat is een gezond eetpatroon eigenlijk?

Anoniem

Bereken je BMI

Vul je gegevens hieronder in en zie direct je resultaat.

Leeftijd

Jaar

Lengte

CM

Gewicht

Kilo

Lid worden

Sluit je aan bij onze community!

Door lid te worden van de NVOO word je een onderdeel van de community. Een grote en sterke community is belangrijk voor goede en professionele belangenbehartiging en vertegenwoordiging. Iedereen is welkom! Door lid te worden kun je je stem laten horen over bijna elk onderwerp dat te maken heeft met obesitas. Wat mis jij in ons huidige zorgsysteem in Nederland? Wat zou anders kunnen vanuit de overheid? Op ons platform kan je veilig met elkaar netwerken en ervaringen uitwisselen. Ook krijg je toegang tot ons programma met activiteiten om elkaar te zien en vaak bij elkaar te komen!