Start de dialoog over gewicht

Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Overgewicht & Obesitas (NVOO). Wij zijn een officiële vereniging die zich inzet voor de vertegenwoordiging en belangenbehartiging van mensen met overgewicht en obesitas in Nederland. Word lid en sluit je aan bij onze community!

spoorwegmuseum.jpeg

Donderdag 01 december • 18:00 - 21:30

Openingsfeest NVOO

De NVOO gaat officieel live op 1-12-2022 en dit willen we vieren! Wij vieren de start van onze reis in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Onze gast Christa Kerdijk zal met haar prachtige stem leven in de brouwerij blazen. Wij willen iedereen uitnodigen, van ervaringsdeskundigen, zorgverleners, wetenschappers, tot bedrijven en organisaties. Wij hopen op deze dag de eerste stap te zetten samen met jou erbij. Dit wil je niet missen!

Bekijk event

Meng je in het gesprek

Wil je graag meepraten? Heb je een vraag? Wil je graag jouw verhaal met anderen delen? Meng je dan in het gesprek! Op ons sociaal platform komen al onze leden samen. De community is een veilige omgeving waar je in de groep of privé met elkaar kunt praten.

#behandeling

Ik overweeg een operatie. Heeft er iemand ervaring met bariatrie?

Anoniem

#gezondeten

Wat is een gezond eetpatroon eigenlijk?

Anoniem

Bereken je BMI

Vul je gegevens hieronder in en zie direct je resultaat.

Leeftijd

Jaar

Lengte

CM

Gewicht

Kilo

Lid worden

Sluit je aan bij onze community!

Door lid te worden van de NVOO word je een onderdeel van de community. Een grote en sterke community is belangrijk voor goede en professionele belangenbehartiging en vertegenwoordiging. Iedereen is welkom! Door lid te worden kun je je stem laten horen over bijna elk onderwerp dat te maken heeft met obesitas. Wat mis jij in ons huidige zorgsysteem in Nederland? Wat zou anders kunnen vanuit de overheid? Op ons platform kan je veilig met elkaar netwerken en ervaringen uitwisselen. Ook krijg je toegang tot ons programma met activiteiten om elkaar te zien en vaak bij elkaar te komen!