nvoo_horizontal_darkgreen (1).png

Dinsdag 09 mei • 17:00 - 21:00

Save the date - Workshop "De hamster in je brein"

Op dinsdagavond 9 mei 2023 vindt de workshop "De hamster in je brein" plaats, gegeven door Felix Kreier, Maarten Biezeveld, Mascha van Berkel en Sabrina Koudijs. De workshop zal in de regio Utrecht plaatvinden. Ben je geïnteresseerd? Zet de datum vast in je agenda en houd de website in de gaten, verdere informatie over dit evenement volgt!

Bekijk evenement

Alle evenementen

WOD logo.PNG

Zaterdag 11 maart • 11:00 - 16:00

World Obesity Day 2023

Op zaterdag 4 maart 2023 is het Wereld Obesitasdag. Graag schenken wij aandacht aan deze dag. Aangezien 4 maart in Nederland in de voorjaarsvakantie valt, organiseren wij op zaterdag 11 maart 2023 een evenement namens de NVOO. Op het programma staat een lezing van sprekers Liesbeth van Rossum & Mariëtte Boon (beide schrijver van het boek Vet belangrijk), gevolgd door een privévertoning van de film The Whale! Klik hieronder op Bekijk evenement voor informatie over hoe je je kan inschrijven. Zien we je op 11 maart?!

Bekijk evenement
facecover-roodbg.jpg

Vrijdag 03 februari • 18:00 - 21:00

Eerste O-buddy avond!

Op vrijdag 3 februari organiseren we de allereerste O-buddy avond in Brasserie Park in Leiderdorp van 19:00-22:00 uur. Op deze avond ontmoeten we elkaar onder het genot van een drankje of kopje thee. Het gaat met name om kennis maken met elkaar, luisteren naar elkaars persoonlijke verhaal en jouw O-buddy te vinden! Alle leden van de NVOO zijn welkom! Heb jij overgewicht of obesitas maar ben je nog niet officieel lid? Voel je zeker welkom op deze avond! Heb jij een bijzonder verhaal die je graag deze avond wil delen? Laat het ons weten! Wij verzorgen de drankjes en kleine bites. Aanmelden is gratis. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar: info@nvoo.nl met onderwerp 'aanmelding o-buddy avond 03-02-2023'

Bekijk evenement
spoorwegmuseum.jpeg

Donderdag 01 december • 18:00 - 21:30

Lanceringsfeest NVOO!

De NVOO gaat officieel live op 1-12-2022 en dit willen we vieren! Wij vieren de start van onze reis in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Onze gast Christa Kerdijk zal met haar prachtige stem leven in de brouwerij blazen. Wij willen iedereen uitnodigen, van ervaringsdeskundigen, zorgverleners, wetenschappers, tot bedrijven en organisaties. Wij hopen op deze dag de eerste stap te zetten samen met jou erbij. Dit wil je niet missen!

Bekijk evenement

Lid worden

Word lid en krijg toegang tot alle events

Door lid te worden krijg je onbeperkt toegang tot onze community en onze events. Word nu lid en steun ons!